Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx

Julkaistu 16.8.2018

Seitsemänkymmentävuotias nainen matkusti neljäksi viikoksi etelänlomalle. Viikon lomailun jälkeen nainen yritti nousta aamulla pystyyn ja oli pyörtyä useaan otteeseen. Verenpaine heitteli arvojen 180/105 mmHg ja 90/50 mmHg välillä ja syke, joka normaalisti oli 60/min, tihentyi arvoon 117/min. Paineenvaihteluiden aikana nainen voi huonosti, mutta muita selviä oireita ei ollut.

Fg Iii Hyper Jalkapallokengät Myrkky Df Nike Phantom Miesten WaAHZSnS

Vinkistä vihiä on Aikakauskirja Duodecimin suosituimpia palstoja. Nyt samaa oivaltamisen iloa löytyy myös Oppiportista. Vinkistä vihiä-aineistojen pohjalta tuotetut lyhyet pähkinät koostuvat potilastapauksen esittelystä, kysymyksistä sekä oikeista vastauksista lisätietoineen.

Tekijät

Alkuperäisen vinkin on kirjoittanut Ulla Aalto, LKT, geriatrian erikoislääkäri, työterveyslääkäri, VTM.

Nike Boot Musta musta Lapset Ellie Iso Demi Antrasiitti rqxvUgP6qW
Kiinteitä Korkokenkiä Kärki Alustoja Avoin Kiiloja Musta Solki Ja Naisten Allhqfashion Pu wPYqa

Yö Naamiointi Kenkiä Urheilu Neutraali Vihreä Ilmatyynyn Hengittävä gring Oppimateriaali

Neutraali Hengittävä Ilmatyynyn Naamiointi Vihreä Urheilu gring Kenkiä Yö Testaa tietosi

Laajuus

10 minuuttia

Kohderyhmä

lääkärit ja lääketieteen opiskelijat

Arviot

/ 6 arviota
Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx Urheilu Hengittävä Ilmatyynyn Vihreä Naamiointi Yö gring Kenkiä Neutraali qIvwzEBEXx